Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

D.Kros

Hebben geen info over wat voor lift, kleur etc. Man voor inmeten had geen info voor ons. Na bellen moesten we het maar online uitzoeken.Veel mails en officiële klacht maar gewoon genegeerd. Nu wordt lift geleverd maar geen idee wat voor lift en geen info wanneer hij geplaats wordt.
Hele slechte service!!!!!!

Model traplift:

Two

Behandel klanten niet als vuil en reageer op vragen en klachten

Reactie Otolift Trapliften:

Beste meneer Kros,
Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat u zich niet voldoende geïnformeerd voelde.
Wij sturen altijd een brief toe waarin alle belangrijke informatie vermeld staat, zoals de datum van installatie, details over de aflevering van de onderdelen en de tijdsplanning voor de montage. Ook hebben we u geïnformeerd dat u de Otolift Two krijgt. Het spijt ons te horen dat deze informatie niet duidelijk is overgekomen.
In uw geval is de traplift geregeld via de Wmo. Bij trapliften via de Wmo zijn er specifieke afspraken gemaakt met de gemeente, waardoor u mogelijk minder flexibiliteit heeft in het kiezen van extra opties zoals de kleur of de exacte plaatsing van de traplift.
Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Koninklijke Otolift Trapliften

Score voor Otolift Trapliften: 2/5