Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

Wilfred Schoonderwoerd

Moeizaam. Steeds wisselende monteurs. Die het werk van de ander weer moet corrigeren. We hadden voor vandaag 25 juli een afspraak gemaakt voor een service beurt. Netjes een brief ontvangen dat de service monteur tussen 8.00-12.00 zou komen. Deze is NIET op komen dagen. Apart voor thuisgebleven omdat mijn vrouw niet goed kan uitleggen wat de mankementen zijn. Om 13.00 gebeld. De monteur had moeten afbellen want vandaag zou het niet uitgevoerd gaan worden. SCHANDALIG! Geen enkel berichtje dat de afspraak niet nagekomen zou worden. Koninklijk onwaardig!

Model traplift:

Line

Gewoon gemaakte afspraken nakomen en als dat niet lukt tijdig bellen.

Reactie Otolift Trapliften:

Beste meneer Schoonderwoerd,
Hartelijk bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg frustrerend is dat onze monteur niet is komen opdagen en dat u geen bericht heeft ontvangen om u hierover te informeren. Dit is zeker niet de service die u van ons mag verwachten en daarvoor bieden wij onze excuses aan.
We hebben geprobeerd om met u in contact te komen, maar helaas hebben we nog geen reactie mogen ontvangen. We willen graag samen tot een passende oplossing komen. Daarom vragen we u vriendelijk om contact met ons op te nemen via het e-mailadres klachten@otolift.com of telefonisch op 0800 444 777 2. Alvast bedankt.
We zien uw reactie graag tegemoet.
Koninklijke Otolift Trapliften

Score voor Otolift Trapliften: 1/5