Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

Rita Arink

Vanwege mijn fysieke achteruitgang metname traplopen werd steeds moeilijker hebben we een 2e handse traplift aangeschaft. Deze hebben we zelf gedemonteerd en weer geïnstalleerd. Enorm blij ben ik ermee. Nu hebben we een onderdeel stuk en Otolift gevraagd of ze deze kunnen vervangen en installeren. Er werd mij verteld dat ze geen diensten verlenen aan klanten die geen onderhoudscontract hebben afgesloten. Erg vreemde bedrijfsvoering omdat wij er gewoon voor willen betalen. De volgende dag nogmaals contact gezocht met de vraag of ze ons wel het onderdeel willen sturen. Ik moest een foto van het onderdeel sturen en het serienummer en dan gingen ze kijken of ze mij konden helpen. Toen bleef het stil en heb ik meerdere keren moeten bellen en met de vraag of zij mijn mail hadden ontvangen
Telkens kreeg ik te horen dat dit niet het geval is. Erg vreemd omdat ik gewoon een mail beantwoorde van een servicemedewerker.
Ik zou teruggebeld worden maar weer bleef het stil. Zelf maar weer gebeld en na een tijdje in de wacht te hebben gestaan kreeg ik te horen dat er overlegt was met de leidinggevende en dat ze geen onderdeel gingen sturen.

De betreffende medewerker is een slechtnieuws brenger en kan hier niets aan doen, maar erg vreemd dat het beleid van Otoliften er niet op is gericht om een kwetsbare doelgroep goede service te geven.

Dus nee ik kan niet zeggen dat ik te vreden ben over Otoliften en zal zeker geen gebruik meer maken van hun diensten in de toekomst!!!!

Model traplift:

Weet ik niet

Lever ook service wanneer klant geen onderhoudscontract heeft net zoals bijv bij witgoed.

Reactie Otolift Trapliften:

Beste mevrouw Arink,
Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Helaas kunnen wij in het geval van trapliften die via derden zijn aangeschaft geen service verlenen. Onze monteurs zijn specifiek opgeleid en getraind om uitsluitend Otolift trapliften te installeren en onderhouden. Daarnaast beschikken wij niet over de technische informatie en onderdelen van andere merken.
Wanneer een Otolift traplift tweedehands is overgenomen, zoals in uw situatie, ontbreekt in ons systeem de noodzakelijke registratie en gegevens. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om de juiste service te bieden of afspraken correct in te plannen.
Omdat de traplift door u zelf is geïnstalleerd, kunnen wij de veiligheid en werking niet garanderen. Wij waarborgen de veiligheid en kwaliteit van onze trapliften wanneer de installatie door onze eigen monteurs is uitgevoerd.
Hoewel wij uw teleurstelling begrijpen, hopen wij op uw begrip.
Koninklijke Otolift Trapliften

Score voor Otolift Trapliften: 0.5/5