Helaas geen fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Via de website een stoepbord besteld. Persoonlijk vonden wij het niet duidelijk aangegeven waar je aan kon klikken het logo erbij te willen hebben, maar dat kan ook aan ons liggen. Helaas kwam het logo niet goed uit op het kleur stoepbord dat wij hadden uitgekozen. Wij kozen daarom voor een zwart stoepbord. In eerst instantie werd gevraagd of wij de bestelling dan weer opnieuw zouden willen plaatsen, waarop ik zei: de kleur van het stoepbod wijzigt alleen, dit zou toch geen probleem moeten zijn? Uiteindelijk werd het stoepbord gewijzigd naar zwart, zonder dat wij dit zelf weer opnieuw moesten gaan bestellen via de website. Naar mijn mening zou het aangeven via de mail voldoende moeten zijn om de kleur van grijs naar zwart te wijzigen. Zodat de klant hier geen extra werk aan heeft. Al met al vonden wij het bestelproces niet heel klantvriendelijk gegaan. Het stoepbord kwam binnen en die ziet er prachtig uit! Erg blij mee! Helaas zaten er 2 beschadigingen op het stoepbord waarvan wij meteen foto's gemaakt hadden en deze foto's per mail doorgestuurd naar de desbetreffende persoon. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met het Ourstore waarvan wij persoonlijk vinden erg klantonvriendelijk te woord gestaan zijn. De beschadigingen waren de fout/schuld van het verzendbedrijf en absoluut niet van Ourstore zelf. Naar mijn ervaring totaal geen begrip aan de telefoon of enigszins tegemoetkoming om dit samen op te lossen. Maar een onvriendelijke discussie aangaan met de klant die voor een aardig bedrag een stoepbord heeft aangeschaft. Uiteindelijk zijn de foto's die gemaakt zijn door ons door Ourstore doorgestuurd naar het verzendbedrijf om een klacht in te dienen. Waarvan wij nog steeds geen bericht hebben ontvangen of op de hoogte van zijn gesteld. Geen idee hoe nu verder dus m.b.t. de schade aan het stoepbord. Communicatie is alles.
Reactie Ourstore:
Beste Michelle,
Hartelijk dank voor uw review op Feedback company.
Wij werken met een volledig geautomatiseerd systeem, hierdoor is het handmatig aanpassen voor orders lastig tot soms niet mogelijk. Het product welke u bij ons heeft besteld is zelf een maatwerk product (stoepbord met eigen bedrukking) en daardoor juist van belang dat de gekoppelde documenten met elkaar communiceren.
Vervelend te horen dat het product uiteindelijk licht beschadigd bij u geleverd is. Er is bij producten welke wij zelf produceren altijd een kwaliteitscontrole voordat wij het product versturen richting de klant. Helaas komt het voor dat de transporteur niet zorgvuldig omgaat met de pakketten en dat er tijdens transport een schade aan het product ontstaat.
Er zijn richtlijnen welke wij moeten volgen vanuit de transporteur en dit hebben wij telefonisch met elkaar besproken. U heeft het pakket op een vrijdag mogen ontvangen, in elkaar gezet en de verpakkingen weggegooid van het product en vervolgens de claim bij ons ingediend. Wij hebben u maandag voor 12:00 een reactie gegeven dat wij ook de verpakkingsfoto's nodig hebben om zo de schadeclaim in te kunnen dienen bij de transporteur.
In ons telefoongesprek kwamen wij er niet uit en heb ik vervolgens bij u aangegeven dat ik alsnog bij de transporteur een claim zal indienen (zonder transportfoto's) om zo wellicht nog iets voor u te kunnen betekenen. Helaas heeft de transporteur expliciet om foto's gevraagd, maar zoals u zelf al aangaf tijdens het telefoongesprek heeft u deze weggegooid omdat u ervan uit was gegaan dat dit niet nodig was.
Mochten er vragen zijn vernemen wij deze graag.
Marco van Ourstore