Ik heb bij jullie een bestelling gedaan van een product, deze is door dhl niet op de juiste manier aangeboden, de dag van de levering hele dag thuis gebleven en niets gezien , de volgende dag is er dan blijkbaar iemand geweest die beweerd dat hij wel de dag er voor de eerste keer bij mij is langs geweest. de levering staat dus nu in antwerpen op de hooft zetel van dhl ( ze hebben dus geen afhaal punt in de buurt) nu kan ik jullie dat niet kwalijk nemen maar ik heb jullie hieromtrent een mail gestuurd en nog steeds geen antwoord op gekregen. wat ik wel niet de juiste manier van werken vind. nu ga ik morgen ( maandag) deze zelf maar ophalen en men kostbare tijd weer maar eens opofferen om ze tot bij mij te krijgen. dit was dus de bedoeling dat ik ze via deze weg wou bestellen dat ik er tijd mee won en er zelf geen tijd voor had om ze zelf ergens te gaan halen.