Parkcare

Wat vond u van de uitstraling van de website?
Wat vond u van het reserveringsproces?
Bent u goed geholpen door de klantenservice van ParkCare?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?

Hester van Doorn

Het was een nogal slechte ervaring. Bij aankomst bleek dat we exact op de aangegeven tijd aanwezig moesten zijn. Er werd gezegd dat ze hooguit een half uur zouden wachten. Wij wkwamrn door ongevallen onderweg 41 minuten later aan. Ik dacht dat het om een continue transfer zou gaan en we dus gewoon een busje later konden pakken. In plaats daarvan was de bus niet vertrokken en waren andere reizigers in de stress of ze hun vliegtuig nog zouden halen. Wij moedten cash €15 bijbetalen anders kwamen we het terrein niet op. Vervolgens liet de chauffeur ons nog een kwartier wachten, hij stond te roken in de caravan… de chauffeur was niet vriendelijk en leek geen enkele taal te spreken.

Op de terugweg bleek mijn naam niet in het systeem te staan. We mochten meerijden maar ik moest bewijzen dat ik geboekt had. Het was lastig de email terug te vinden van de boeking, omdat deze onder een voor mij niet te traceren naam was verzonden. Het is gelukt maar ik boek deze service echt nooit meer.

Hoe bent u op ParkCare terecht gekomen?

Google / overige zoekmachines

Op tijd bericht gekregen dat er wegens wegwerkzaamheden naar een ander adres moest worden genavigeerd

Zie mijn review

Score voor Parkcare: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Heeft u extra producten geboekt: Nee