Opzich super! Dat we niet met het eerste busje mee mochten dat ons naar het vliegveld bracht kwam puur door de mede passagiers. Onze kinderen zouden moeten zitten. Met een busje vol met volwassenen zou je verwachten dat er iemand dan sociaal is en denkt aan zijn medemens. Al weet ik niet of de chauffeur dit ook kenbaar heeft gemaakt in het busje. Als onze kinderen van 6 jaar hadden mogen zitten hoefde we geen half uur te wachten en hadden we niet zoveel stress gehad of we alles wel zouden halen. Verder alles netjes geregeld.
Hoe bent u op ParkCare terecht gekomen?
Google / overige zoekmachines
Locatie 10 minuten van het vliegveld. Makkelijk te bereiken.
Van te voren misschien duidelijk maken dat de wachttijd lang kan zijn om naar het vliegveld te gaan, maar misschien had ik zelf even op Google Maps moeten kijken of heb ik er overheen gekeken. Ik had geen idee hoe lang de transfer zou zijn. Dat we maar 1 rondje hebben moeten wachten hebben we nog mazzel mee gehad en ik denk dat dit kwam omdat we vroeg in de ochtend vlogen. Ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden, maar wel een uurtje extra erbij optellen om ruim op tijd op het vliegveld aanwezig te kunnen zijn.