Parkcare

Wat vond u van de uitstraling van de website?
Wat vond u van het reserveringsproces?
Bent u goed geholpen door de klantenservice van ParkCare?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?

SvD

Afgelopen herfstvakantie geparkeerd op Schiphol locatie Z aan de middenweg in Aalsmeer met gezin (2 volwassenen en 2 kinderen 16 en 10) hier de auto voor een week geparkeerd, eens en nooit meer! Bij ophalen, 4:00 in de ochtend, was de 1e pendelbus te vol om nog bij te kunnen, 2e pendelbus was niet 20 minuten, zoals aangeschreven, maar zeker 30 min wachten in de regen. Vervolgens nog eens zo'n 10 min wachten om in te stappen ivm de zeer humeurige chauffeur. Hij commandeerde alle wachtende mensen eerst zo'n 6 meter afstand te nemen van de bus achter een slagboom, eerder liet hij niet de mensen eruit die thuiskwamen en pas daarna mochten wij, nat van de regen, instappen. Door dit alles was het krap aan om de vlucht te halen, gelukkig waren we zelf al ingecheckt en alleen de koffers inleveren. Bij aankomst bij de gate konden we meteen boarden. Terugweg ook slecht geregeld. Op voucher stond bushalte C13, maar daar lag de weg open. Even snel bellen dus, werd gezegd bushalte F7-F8 of F9. Weer snel om 2:00 in de nacht na een vertraagde vlucht en lang wachten op de koffers op stel en sprong naar andere bushalte lopen. Bus kwam net en wederom een te volle bus, maar nu hebben we ondanks de veiligheid van te vol toch ingepropt. Niet nogmaals een halfuur ofzo wachten. Bus stonk gruwelijk naar diesel, echt goor. Deze parkeer locatie/bedrijf nooit meer!! Het punt van een 2,5 is nog te hoog als je goede humeur bij de start van de vakantie al beïnvloed word door een chauffeur en het te lang wachten voor je transfer naar schiphol.

Hoe bent u op ParkCare terecht gekomen?

Google / overige zoekmachines

Prijs

Klantvriendelijkheid personeel en meer pendelbussen inzetten

Score voor Parkcare: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Heeft u extra producten geboekt: nee