Levering snel
Reactie Parkeerapparatuur.nl:
Geachte heer Kuipers,
Met ongeloof hebben we uw beoordeling gelezen. U heeft een Sommer handzender van het type Pearl bij ons gekocht. Na ontvangst heeft u 2 keer een (andere) medewerker van ons aan de lijn gehad om aan te geven dat de zender niet werkt. Elke medewerker heeft u geïnformeerd over de veiligheid van de handzenders. Dat deze handzenders zijn voorzien van een rollende code, zodat die niet eenvoudig door een buurman opgevangen kan worden, maar ook dat de zenders veilig naar u verstuurd kan worden. Dit veilig versturen betekend dat de zender nog geprogrammeerd moet worden waardoor tussentijdse diefstal of verlies van de zender geen gevolgen heeft. Zouden wij reeds geprogrammeerde zenders naar u opsturen, en deze komt in verkeerde handen, kunnen die personen ongeoorloofd uw apparaten bedienen. U dient de zender dus nog te programmeren.
Voor dat programmeren heeft u een derde medewerker gesproken welke meer dan een uur met u bezig is geweest in een poging u de zender te laten programmeren. Ondanks onze medewerker u meerdere malen aangeboden heeft om telefonisch stap voor stap de programmering te doorlopen, weigert u keer op keer al de eerste stap om naar de deur te lopen en op een knopje van de ontvanger te drukken.
U geeft aan dat uw huisinstallateur ook dezelfde zenders verkoopt maar voor minimaal 2x het bedrag dat u betaald heeft in onze webshop. Dat die installateur die zender wel bij u komt programmeren, maar u dat veel te duur vindt en daarom de zender in onze shop hebt gekocht. Echter eist u dat wij als webshop, zonder dat we er ook maar een enkele vergoeding voor krijgen, helemaal naar u toe moeten gaan rijden om de zender te komen programmeren. Dat vinden wij zeer onredelijk voor een enkele handzender en hebben u ook kenbaar gemaakt dat wij een webshop zijn en geen installateur. Wij bieden gratis handleidingen, videofilms en telefonische support, maar geen montagedienst.
U pochte dat er nog wel 20 mensen waren in uw complex die ook een zender nodig hadden. Daarop hebben we u het volgende voorgesteld: u koopt nog 20 handzenders en dan komen wij die allemaal GRATIS voor u programmeren. Dit aanbod staat nog steeds, maar blijkbaar heeft u daar geen interesse in.
Wilt u de zender alsnog geprogrammeerd worden, kunt u nog steeds bellen met onze supportafdeling op 0492 475585, voor een gratis ondersteuning van onze vriendelijke supportmedewerkers.
Parkeerapparatuur.nl