Slecht
Reactie Parkeerapparatuur.nl:
Beste Igor,
Het doet ons spijt uw reactie hier te moeten lezen. Uiteraard zijn wij als webshop verantwoordelijk voor de verzending van de bestelde goederen. PostNL, welke voor ons de verzending verzorgd, heeft een steek laten vallen en heeft de zending wegens een "onbekend adres" retour gestuurd. Dit gebeurt op het moment dat PostNL op nationale TV erkende een storing te hebben. Wij hebben echter gepoogd dit zo goed mogelijk op te lossen, maar zijn wel afhankelijk van het moment wanneer we het pakketje retour krijgen aangezien er nog steeds een kans bestond dat het pakketje bij u afgeleverd werd.
Helaas was dat voor u geen aanleiding om even wat geduld te hebben en heeft u meerdere keren contact gehad met ons waarin we u uitgelegd hebben wat er gaande was. We hebben het pakketje meteen op de dag van terugkomst weer naar u toe gezonden zodat u de bestelling uiteindelijk toch binnen 1 week in huis had.
Het blijkt dat u een juist adres had opgegeven waardoor de 2e aflevering wel correct is verlopen. Echter het door u opgegeven telefoonnummer waarop u bereikbaar bent is een onbestaand nummer waardoor we u ook niet hebben kunnen bellen over deze geplaatste review. Op onze verzoeken per email, waarin we met u contact zoeken, reageert u eveneens niet.
Al resumerend moge het duidelijk zijn dat u de bestelling volledig en binnen een aanvaardbare termijn heeft ontvangen. Dat we u op alle manieren geprobeerd hebben te contacteren, maar dat we helaas een logistieke partner hebben die ook wel eens een steek laat vallen waar wij als webshop op dat moment niets aan kunnen doen. Ten slotte maakt u eveneens fouten in het delen van foutieve informatie en het niet reageren op onze verzoeken, zodat we het niet reƫel achten dat u de schuld volledig in onze schoenen wenst te schuiven. Dit terwijl wij juist de partij geweest zijn, in dit gehele proces, waar we geen misstap hebben kunnen traceren. We kunnen ons dan ook niet vinden in het door u geschetste beeld.
Mocht u een betamelijke op- of aanmerking hebben op onze dienstverlening en/of producten, dan nemen we die graag in behandeling.
Parkeerapparatuur.nl