PMCF Walenkamp-Schrama

Een handzendertje besteld voor onze garage, was zeer teleurgesteld dat het geen €49,95 maar €65,95 kostte, terwijl het een paar maanden geleden voor het eerste bedrag gekocht was.Jammer, het verschil is té groot!

Reactie Parkeerapparatuur.nl:

Beste,
Bij de aankoop van grote partijen variëren de prijzen en nogal eens. Op het moment we weer een nieuwe partij moeten aanschaffen, worden we geconfronteerd met de dan actuele prijs. Daardoor kan het voorkomen dat prijzen soms stijgen maar ook wel eens zakken. Helaas hebben wij daar geen invloed op.
Daarnaast hanteren wij alleen de originele handzenders, voor zover deze nog verkrijgbaar zijn. andere partijen op internet hanteren namaak-producten tegen vele lagere prijzen. Regelmatig worden wij geconfronteerd met deze producten en meestal is dan de kwaliteit en betrouwbaarheid zeer bedroevend.
Maar mocht de prijs van een product u niet aanstaan, dan bent u vrij het product niet aan te schaffen of elders te kopen. Mocht u wel de originele producten willen aanschaffen, dan proberen we voor u keer op keer de scherpste prijzen te hanteren.
ParkeerApparatuur.nl

Score voor Parkeerapparatuur.nl: 1/5
Zou u ons aanbevelen bij familie en vrienden? Ja
Purchased product: Kleine handzender