De website maakt niet duidelijk waar je precies reserveert. De reservering ging snel tot na het punt van betalen en daarna niks meer. onduidelijk waar, bij welke aanbieder je gereserveerd hebt. Ik ontving geen bevestigingsmail dus moest gaan bellen........ dit was een klus van enkele uren omdat niet duidelijk was via welke partner van parkeren airport Eindhoven ik gereserveerd had, heb diverse aanbieders aan de lijn gehad. Gelukkig heeft klantenservice wel haar best gedaan, maar de website zou wat mij betreft een verbetering moeten dat duidelijk is waar ik parkeer en via welke aanbieder, en dat nadat je betaalt in ieder geval nog terug kunt naar desbetreffende website
zie boven
Reactie Parkereneindhoven-airport.nl:
Dank voor uw reactie. Vervelend dat u de bevestigingsmail in eerste instantie niet heeft ontvangen. Dit kan uiteenlopende redenen hebben, bijv. de mailbox van de ontvanger vol is of er moet nog een check door ons op de creditcard worden gedaan (dit gebeurt en steekproefgewijs om fraude te voorkomen). Op het reserveringsformulier hebben we naast de aanbiedersnaam nu in ieder geval ook het logo vermeld van de parkeeraanbieder die u gekozen heeft om te parkeren. Wellicht maakt het dit u wat gemakkelijker om te zien waar u op geklikt heeft. Uiteraard staat onze klantenservice ook voor u klaar om u te helpen.
Vriendelijke groet,
Theo