Onze zoon van 10 gaat nu al een paar jaar naar Pean en begint elk jaar in het voorjaar alweer af te tellen. Hij heeft al prima leren zeilen en heeft het er altijd ontzettend naar zijn zin. De instructeurs zijn altijd jong en vol energie. Als we onze zoon na een week ophalen is het leuk te zien hoe goed ze elkaar hebben leren kennen. Kinderen worden in kleine groepjes ingedeeld voor het zeilen maar buiten de boot zijn ze met de hele groep en wordt er gezellig samen gegeten. Wij wonen in het buitenland en zeilkamp is een hele leuke manier voor onze zoon om weer even lekker in Nederland te zijn, met Nederlandse kinderen, boterhammen hagelslag, kopjes thee en groentesoep.
Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?
Uitstekende zeilinstructie, instructeurs zijn jong en enthousiast en omdat de groepjes waarmee gezeild wordt zo klein zijn komt elk kind goed aan bod. Ze leren elkaar echt kennen. Als ik het zo van mijn zoon hoor, is er veel ruimte voor lachen en geintjes, maar er wordt ook serieus gezeild en hard gewerkt. Het is leuk te zien hoe onze zoon zich er thuis voelt (hij is in totaal 5 weken op zeilkamp geweest). De faciliteiten zijn mooi en schoon en ik vind het prettig dat de jongere kinderen een apart gebouw hebben. Christophe en Natasja reageren vriendelijk en adequaat op vragen en e-mailtjes en proberen je altijd tegemoet te komen. Ze kennen alle kinderen, wat ik heel bijzonder vond. Er hangt een leuke sfeer en mijn man ik zijn altidj een beetje jaloers dat we zelf niet meer 10 zijn en naar zeilkamp kunnen. Onze dochter van 7 kan niet wachten ook te mogen gaan.