Prijzen
Bezorgsnelheid

Groen

Waardeloos bedrijf, na vele jaren diverse wijnen te hebben besteld nu een klacht over een wijn van € 13,00 per stuk. De wijn rook zuur en proeft zuur. Volgens perfecte wijn komt dit door de vintagewissel of omdat de wijn nog niet lang genoeg in de fles heeft gezeten, maar de wijn is prima. Dat is de wijn niet want hij smaakt zuur. Geen enkele oplossing wordt geboden, ik krijg nog een berisping ook want ik heb naast de twee geopende flessen ook nog de vier ongeopende flessen opgestuurd. Die mag ik op komen halen, dus 300 km rijden voor wijn die niet goed is. If ik krijg een tegoedbon ,maar dan moet ik wel nog de verzendkosten betalen van de ongeopende flessen. Waardeloos bedrijf om zo om te gaan met een klant die al jaren bij jullie besteld heeft. Ongelooflijk kutbedrijf.

Reactie Perfectewijn.nl:

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze Feedback. Met alle feedback zijn wij blij zodat wij in de toekomst onze service kunnen verbeteren. Echter betreuren wij ten zeerste dat de review op deze manier wordt weergegeven. Wij hebben in de volledige communicatie u steeds weer duidelijk aangegeven wat onze procedures hiervoor zijn. Dat u hierdoor besluit hier anders mee om te gaan is uw eigen keuze. Zoals iedere winkel/ webwinkel hebben ook wij een herroepingtermijn waarin in u vrij bent om artikelen te retourneren. Wij werken echter wel met producten die geconsumeerd worden, hierdoor is de herroepingtermijn van groot belang omdat wij de kwaliteit van de wijnhuizen willen blijven garanderen. Ook een volgende klant willen wij graag voorzien van een goed product. Het klopt ook inderdaad dat de retour gezonden klacht fles geen smaakafwijkingen heeft. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, voor de een is dit een fantastische wijn en voor de ander kan de wijn behoorlijk tegenvallen. Dat is dan ook de reden dat u de wijnen binnen 14 dagen aan ons kunt retourneren. Graag vernemen wij alsnog de reactie op onze eerdere berichtgeving op welke manier u dit voorval afgehandeld wenst te hebben.

Score voor Perfectewijn.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee