De bestelling is goed gegaan
Wel ben ik meer het type die 'op de hoogte' gehouden wil worden. Ik kreeg na de bestelbevestiging geen bericht dat het pakket verzonden zou worden, maar enkel een bericht van de verzendleverancier dat er 'een pakket' afgeleverd ging worden.
Reactie Petsonline:
Bedankt voor je feedback over onze verzendprocessen. We begrijpen dat je graag op de hoogte gehouden wilt worden van de status van je bestelling en we nemen je feedback ter harte.
We willen je verzekeren dat we je wel degelijk informeren over de verzending van je bestelling. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bestelbevestiging per e-mail. In deze e-mail vind je alle details over je bestelling.
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van GLS, onze verzendpartner, een verzendbevestiging per e-mail. In deze e-mail vind je de track & trace link waarmee je de zending kunt volgen. Op de dag van aflevering ontvang je van GLS nogmaals een e-mail met de verwachte aflevertijd.
We hopen dat je ondanks dit toch tevreden bent met onze service. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.
Met vriendelijke groeten, Petsonline