Alex

Very bad

They don't accept a return beacause of a paper that is not anymore in the package and it has marks of trying to understand how that peace of steel works.

Reactie PH Tegeltechniek:

Beste Alex,
Allereerst bedankt voor het nemen van de moeite om een review achter te laten. Wij betreuren de negatieve beoordeling, met name omdat wij van mening zijn dat deze beoordeling niet terecht is. Op onze webwinkel staat duidelijk vermeld dat producten enkel in ongebruikte staat en in de originele verpakking naar ons geretourneerd kunnen worden. Dit is overigens een vereiste bij de meeste Nederlandse webwinkels.
Wij hebben na het ontvangen van de retourzending telefonisch contact met u opgenomen. U gaf toen in de eerste instantie aan dat de producten niet door u gebruikt waren. Echter zaten beide producten niet meer in de originele verpakking en waren op beide producten duidelijke gebruikssporen zichtbaar (wij hebben hier ook foto's van toegestuurd). U gaf daarop aan de producten toch gebruikt te hebben, omdat u deze wou testen. Feit is dat wij deze producten als vanzelfsprekend niet meer kunnen verkopen, waardoor uw retour niet verwerkt kon worden.
Wij hebben voorgesteld de producten opnieuw naar u te verzenden. Dit hebben wij kosteloos gedaan, waardoor wij twee keer hebben opgedraaid voor de verzendkosten. Wij vinden deze review dan ook niet terecht.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en een prettige dag gewenst.
Michelle van Dijk

Score voor PH Tegeltechniek: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee