Geen een foto werd geaccepteerd zelfs niet met hulp van bali medewerkster heb wel 5x opnieuw moeten schieten kosten dik 38 euro voor de kat zijn viool heb uiteindelijk bij fotograaf moeten laten maken en weer terug. Baliemedewerkster zegt kan geld terug vragen, blijkt het dat je het nr ook moet weten van beide apparaten ,weer terug gekkigheid. En de site op de foto's ja ja ligt er ook uit met andere woorden geldklopperij voortaan maar gewoon meteen naar fotograaf ik zeg weghalen die foto hokken, zegt personeel ook daar, en jullie maar verdienen met die foto hokken triest.
Reactie Photo-ME:
Hey Janine! π Wat jammer dat je ervaring niet helemaal naar wens was; onze excuses daarvoor!
Een tijdje geleden hebben we je per mail geprobeerd te bereiken met het verzoek om ons teruggaveformulier in te vullen, zodat we het bedrag aan je kunnen terugstorten. π¬
In het formulier vragen we om de machinenummers Γ³f de adressen van de machines. Als je de machinenummers niet weet, kun je dus gerust de adressen invullen. Zo weten we precies om welke machines het gaat en kunnen we een monteur sturen voor controle. π¨βπ§π
We hebben helaas nog geen reactie of ingevuld formulier van je ontvangen, waardoor we het bedrag nog niet konden overmaken. π Daarom hebben we vandaag een nieuwe mail gestuurd, met een vriendelijk verzoek om alsnog het formulier in te vullen. βοΈ
We hopen snel je ingevulde formulier te ontvangen, zodat we de vergoeding voor je in orde kunnen maken! π€β¨
Heb je in de toekomst vragen of loop je ergens tegenaan? We staan altijd voor je klaar via de chat op onze website: www.photo-me.nl π¬. Binnen 30 seconden helpen we je verder! π