Het pica-typen is ons heel erg goed bevallen. Onze dochter heeft genoten van het informatie en plaatjes en filmpjes over de wereld. Ze had altijd veel zin om te typen en door het plezier wat ze erin had, wilde ze ook echt oefenen! Het werkte dus aan twee kanten heel fijn. Wat wij persoonlijk heel jammer vinden en echt een gemiste kans, is dat het systeem zich sluit nadat je je diploma hebt gehaald. Terwijl je ip betaald voor een jaar om te kunnen typen. Daarmee kan ze nu niet meer oefenen en ook de filmpjes etc nog niet eens terug kijken en dat vinden wij en zijzelf heel jammer. Helaas kon/wilde PICA het systeem niet meer open zetten.
Reactie Picatypen:
Dank je voor je review, fijn dat de cursus bevallen is. Jammer dat je ondanks dat toch een lage score geeft. Het klopt dat het account na het behalen van het diploma gesloten wordt. Alle oefeningen en opdrachten zijn immers gemaakt en je dochter heeft met het volgen van de cursus een gedegen vaardigheid opgebouwd, waardoor verder oefenen ook niet nodig is. Dit zal bij iedere andere online cursus of opleiding niet anders zijn. Als ze na het behalen van het diploma regelmatig blijft typen, zal ze de vaardigheid behouden.