Verbod-stickers en stickers voor afvalverwerking gekocht.
Beschrijf hier de sterke punten van Pictogrammen.nl
Prima site. Is overzichtelijk en werkt makkelijk. Fijn ook dat voor 1 sticker de verschillende maten allemaal bij elkaar op 1 pagina staan.
Het product ziet er heel mooi uit. De kwaliteit lijkt ook goed, maar ik heb ze nog niet opgeplakt.
Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?
Qua aanbod vind ik het jammer dat de recycling-stickers niet in kleinere maten te verkrijgen zijn. Ik heb ongeveer A6 nodig, maar A5 is het kleinste wat jullie standaard leveren. Ze zien er wel heel mooi uit, dus ik ga ze op maat knippen. Is er niet meer vraag naar kleinere formaten?
En een setje van de meest belangrijke recycling-stickers had ik ook handig gevonden! Zeg: plastic, glas, papier en rest-afval.
Dank!
Reactie Pictogrammen.nl:
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve reactie over onze webshop en producten.
Wij hebben nooit eerder de vraag gehad voor een kleiner formaat. Mocht het zijn dat deze vraag vaker langs komt, zullen wij overwegen om deze ook in een kleiner formaat in onze webshop aan te bieden.
Wat betreft de setjes. De klant kan zelf het setje samen stellen door de stickers te bestellen die ze willen. Er zullen altijd klanten zijn niet alle stickers uit het setje nodig hebben, vandaar dat wij er niet voor kiezen om er sets van te maken.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij die graag van u,
Boy van Wandelen