Geweldig!! Onder andere vriendelijk, geduldig, gerustellend, overzicht biedend, doelgericht, communicatief helder en oplossingsgericht. Ons probleem was opgelost.
Jullie compenseren het enorme tekstuele knuggelwerk van de KPN wat tot enorme vertraging heeft gezorgd in het installeren van het PKI Trial Certificaat.

Hoe heeft u onze manier van werken, begeleiden en communiceren ervaren?

Zie hierboven.

Heeft u nog verbeterpunten of suggesties voor ons?

Nee, geen verbeterpunten voor PKI Partners.

Wel voor de KPN: Mijn sterke aanbeveling aan KPN zou zijn om een communicatiewetenschapper in dienst te nemen, want hun teksten zijn abominabel. Abominalbel o.a. vanwege de volgende eigenschappen van hun teksten: vaag, onvolledig, incorrect, niet specifiek, niet concreet, onduidelijk, zogenaamd 'zakelijk', zogenaamd 'officieel' maar in wezen misplaatst en hierdoor schadeberokkenend, formele misplaatste toon, geen doelgerichte teksten, geen heldere structuur (ook niet in de navigatie van de website), geen samenhang tussen alinea's, geen expliciete logische lijn in het verhaal, geen helder overzicht, het mixen van de verschillende functies in hun documenten, meer intern dan extern gericht in de wijze waarop de bestanden geschreven zijn, en met al deze punten is KPN op het sec tekstuele vlak onbedoeld zeer klantonvriendelijk (wel klant vriendelijk aan de telefoon). Een communicatie wetenschapper in dienst nemen is een noodzaak voor hen. Graag dit doorgeven aan de KPN.

Score voor PKIpartners: 4.5/5
Zou u ons aanbevelen? Ja