Goede levering op zich. Bij 2e bestelling had ik een bericht getypt dat ik door een foutje te weinig had besteld. Een briefje bij de levering was leuk geweest of een kleine attentie waardoor duidelijk was dat jullie dat gezien hadden en mee denken Nu 2x kort achter elkaar 6.95 bezorgkosten uitgegeven. Eigen schuld, maar toch is persoonlijke aandacht dan leuk.
Reactie Porseleinenknoppen.nl:
Hoi Esther,
Je had bij de bestelling onderstaande tekst geschreven;
" Ik heb jullie gevonden omdat ik al 8 knoppen besteld had maar er 12 nodig had, lekker suf :( Hierbij de bestelling voor de overige 4, plus opnieuw verzendkosten. Wie z'n hoofd niet gebruikt moet z'n portemonnee gebruiken ;) "
Het was een mededeling van u die we gelezen hebben maar er was verder geen vraag uit te halen dat u iets van ons verwachte?
Het is vervelend dat u iets van ons verwachte wat wij niet uit uw mededeling konden halen, excuus hiervoor!
Bij de bestelling kan de klant in onze webshop altijd een alternatief adres opgeven zodat het bij de buren of elders geleverd wordt maar waarschijnlijk is daar over heen gekeken door u.
Stel dat u de bestelling op maandag plaatst maar u wilt het vrijdag ontvangen, geen probleem want dan verzenden wij het donderdag zodat het vrijdag afgeleverd wordt.
Als het pakket is verzonden ontvangt iedere klant een track&trace code, hiermee kunt u zelf het pakket volgen en zien welke dag en tijdstip het bezorgt wordt. Na verzending is het pakket over het algemeen binnen 24 uur bezorgt.
Hartelijke groeten,
Maurice & Irene