De retourservice laat te wensen over. De verzendkosten zijn al hoog, en eventuele beschadigingen die aan knoppen ontstaan tijdens verzending worden de klant aangerekend. Mijn reactie hierop leidde enkel tot oeverloos gemail, waaruit duidelijk werd dat de klant bij dit bedrijfje ongelijk heeft.
Reactie Porseleinenknoppen.nl:
- Van de 62 bestelde kastknoppen heeft u 42 kastknoppen los in de doos retour gezonden.
- 3 kastknoppen waren kapot doordat u het geheel slecht verpakt retourneerde, het had meer kunnen zijn want het is en blijft Porselein!
- Wij hadden u zelfs extra op ons retourbeleid geattendeerd.
- Als wij u kastknoppen toesturen verwacht u ook onbeschadigde kastknoppen te ontvangen, als u ze retour stuurt verwachten wij ook onbeschadigde kastknoppen van u terug te ontvangen.
- U vind dat wij u niet mogen aanspreken over het feit dat u beschadigde kastknoppen retour stuurde, dat is erg jammer.
- Wij hebben het bedrag gewoon zonder problemen terug gestort op uw rekening.
- U probeerde ook gratis verzending en 10% korting te bedingen op een onprettige niet eerlijke manier, hebben u diverse keren uitgelegd hoe dat in elkaar zit en het door u bestede bedrag van €60,- daar niet voor in aanmerking kwam.