Het product was waardeloos. We bestelden een grote waterdichte meubelopslagcontainer. Het digitale bestelproces hing vast nadat we de betalding hadden uitgevoerd waardoor we meerdere keren contact hebben moeten opnemen of alles wel goed ging. Op de dag van levering kwam de chauffeur precies om 17:00; heel handig omdat we toen niet meer naar het kantoor konden bellen. Ook had de chauffeur zelf het initiatief genomen om op google maps te kijken of er wel een grote container op onze oprit kon passen en besloot zonder even te bellen gewoon een kleine mee te nemen. En dat terwijl de container helemaal niet op de oprit moest komen te staan. De container was één grote bonk roest waar het slot niet eens meer met de hand open ging. Dit moesten we doen door er met een zware hamer op te slaan. De container was ook niet helemaal waterdicht. Maar dit werd opgelost door er gratis zeilen bij te leveren. Kort samengevat zaten we opgescheept met een container die te klein was (terwijl we een grote hadden betaald) en waar je niet met een veilig gevoel je dure meubels in op wilt slaan. De klacht werd schandalig slecht in behandeling genomen. Pas na enorm veel aandringen voor een compensatie hebben we uiteindelijk maar een aanbod geaccepteerd omdat we van het gezeur af wilden zijn. Er werd ons ook verteld dat dit type container door het hele land ingezet werd als meubelopslagcontainer, dus ik kan iedereen afraden om dit hier aan te schaffen. Ik was altijd een tevreden klant van Praxis, maar sinds dit avontuur kom ik er niet meer graag.