Kwaliteit geleverd werk

A van Breemen

Omdat mijn besteloptie er niet bij stond gebeld. Joep aan de telefoon, vriendelijk en geduldig.

Mijn tweede telefonische contact was vele malen minder. Helemaal geen vriendelijke man met een ongeduldige toon, waarbij je het idee is dat alles dat je zegt beantwoord wordt in een toon 'hoe kun je dat nou níet begrijpen' en je niet geneigd bent verdere vragen te stellen en het gesprek maar te beeindigen.. Heb dit vaker met deze man in het verleden gehad. Dacht dat het sporadisch was, misschien iemand een slechte dag, maar het is blijkbaar structureel. Het maakt het informatie vragen, een moeizaam en onprettig proces.

De bestelling werd in een dunnere papierdikte geleverd dan mijn eerdere bestellingen. Dat kan natuurlijk gebeuren maar heb hier 3 x over gemaild (omdat bellen me zo tegen is gaan staan). Vraag om reactie en om opnieuw in de juiste dikte te leveren. Naast de standaard verstuurde facturen heb ik echter niets meer vernomen.

Dus:
Aanvankelijk prettig bij eerste gesprek en snelle levering.
- verkeerde dikte
- geen reactie via mail
- onprettig te woord gestaan

Voor mijn redenen om geen gebruik meer te maken van de diensten als ik een alternatief tegen kom.

Snelle levering. Mijn eerste telefonsiche contact met vragen bij Joep was vriendelijk en behulpzaam

- aub iemand anders er op om vragen aan de telefoon te beantwoorden
- zorgvuldiger met het proces omgaan
- waarom zijn 3 mails over het hoofd gezien? Dit is niet nodig.

Score voor Prijsprinter.nl: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: Flyer 1-Vouw