Kwaliteit geleverd werk

Eva de Kruyff en Annette van Smoorenburg

Mijn dochter heeft haar eerste boek geschreven en we zochten op internet een bedrijf dat het in kleine oplage met hardcover eigen ontwerp kon drukken. Op de site van Prijsprinter.nl bleek in een aantal heel eenvoudige stappen snel duidelijk wat de mogelijkheden waren en kosten zouden zijn. Na aanlevering van de bestanden bleek het omslagontwerp niet aan de juiste formaten te voldoen. Heel prettig was het contact met Prijsprinter.nl die alle hulp, support en begeleiding heeft gegeven tot het formaat helemaal goed was om te drukken. Vandaag hebben we de boeken ontvangen en zijn echt SUPER blij met het resultaat. ECHT GEWELDIG!! Mooie kwaliteit en gewoon helemaal echt!

Communicatie, klantvriendelijkheid, geduld, kwaliteit, pas tot druk overgaan als het helemaal goed is, kritisch, netjes, accuraat, houden aan afspraken.

Misschien op de site iets meer informatie over de rugdikte, hoe je de afmeting van de rugdikte kunt zien in je eigen ontwerp op Photoshop of Word Paint. Dat vond ik best moeilijk.

Indien u Prijsprinter vond via Google, welke zoekwoorden gebruikte u?

Ik vond Prijsprinter gemakkelijk maar weet niet meer via welke zoekwoorden.
Enkele suggesties: boek drukken in kleine oplage, boek in eigen beheer uitbrengen, mijn eerste boek, amateur schrijver, hardcover boek, ik schrijf boeken.

Score voor Prijsprinter.nl: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: Hardcover boek in kleine oplage