Kwaliteit geleverd werk

Toonkunstkoor Hilversum

Voor ons koor bestellen wij al een aantal jaren met een zekere regelmaat allerlei drukwerk. Flyerss, programmaboekjes en muziekpartituren. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en de snelheid en klantvriendleijkheid, waarmee wordt gewerkt.

Dat je zelf een berekening kunt maken van de te verwachten kosten.
Dat men daar met je meedenkt.
Je kunt hen erg gemakkelijk bellen en dan wordt er goed gereageerd. Zo kunnen er bv. op verzoek alsnog foto's of paginanummers door hen worden ingevoerd. Je krijgt dan ook een PDF terug voor de defintieve controle.
Eventueel kun je een proefdruk aanvragen. Die wordt dan zonder kosten toegestuurd. Erg goed!
Fijn is ook dat er vaste medewerkers zijn. Je weet met wie je te doen hebt en zo iemand is ook aanspreekbaar tijdens het proces.

Het is moeilijk om twee opdrachten (bv. verschillende formaten van flyers) in één offerte te kunnen berekenen. Begrijpelijk moet je voor elke opdracht een apart formuilier invullen. Maar onduidelijk is dan hoe de verzendkosten worden doorberekend. Het kan immers met één verzending worden verzonden. Gelukkig maakt men dat daar wel in orde, maar het zou fijn zijn om dat zelf ook al te kunnen zien.

Indien u Prijsprinter vond via Google, welke zoekwoorden gebruikte u?

Prijspinter

Score voor Prijsprinter.nl: 4.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: Wire-O boek gebonden