Dit is mijn tweede bestelling binnen een maand.
Uitstekende kwaliteit, supersnelle levering.
Ik had een expliciet verzoek, namelijk een A5 bureau verjaardagskalender met standaard, dat niet vermeld stond op de internet site. Maar een telefoontje (en wat uitleg in de online commentaar veld later over hoe het eruit moest zien), was het toch geregeld.
- Supersnelle levering: maximale overdrachttijd aan de postservice van 2 werkdagen is erg snel, vergeleken met andere leveranciers. Het was ook fijn dat ik het kon ophalen.
- Flexibiliteit
- Kwaliteit
- online bestel mogelijkheid voor een spoed / expresslevering.
- online bestel mogelijkheid voor de A5 bureau kalender met standaard: ik heb het nu onder Wire-O Boek in A5 formaat geselecteerd.
- mogelijkheid voor witte of zwarte Wire-O: momenteel alleen de standaard grijsmetaalkleurige Wire-O.
- Staand / Liggend is een beetje onduidelijk. Ik zou het duidelijker vinden als men kon selecteren of het aan de lange kant of korte kant moet worden gebonden.
Ook voor Prijsprinter blijkbaar, de eerste bestelling vorige maand had ik Staand geselecteerd omdat ik de Wire-O aan de lange kant wilde hebben, ondanks dat de kalender in Liggend A5 formaat was. Maar het eindprodukt was gebonden aan de korte kant: op zich geen groot probleem. Ik zag het pas toen ik terug was op kantoor en ik heb er geen melding meer van gemaakt.
Ik heb deze tweede keer expliciet gemeld dat de Wire-O aan de lange kant moest, en een link met een voorbeeld van een
A5 liggend formaat bureaukalender met standaard erbij gevoegd.