Hoi ja hoor ik ben zeeeer te vreden met het werk wat jullie voor mij hebben vericht ik ben zelfs van plan om nog een bestelling bij jullie te doen. Ik geniet echt van de foto die jullie voor mij tot een poster hebben gemaakt hij staat als een pareltje in mijn huis aan de muur danzij jullie. ik ben dr alleen nog een lijst voor aan het zoeken maar ze zijn peper duur voor deze formaat 118x66 cm dus ik blijf nog ff zoeken of mischien dat jullie een tip voor mij hebben. Hartstikke bedankt voor de mooie poster. Jullie gaan zeker weten weer gauw van mij horen groetjes en een fijne dag toegewenst.
Ja ik heb ook een sterke punt en dat is dat ik gelijk werd gebeld als er iets ff niet duidelijk was of als er eventuele positieve veranderingen in mijn bestelling naar voren zouden komen wat in mijn voordeel is. Dat er gelijk contact met mij werd opgenomen wat ik super goed vondt want als ik niet gebeld zou zijn dan zou ik denk ik wel voor een teleurstelling komen te staan want dan had ik een poster gekregen met witte balken dus er werd met mij een andere maat besproken waar de witte balken niet meer zichtbaar zouden zijn. Dus we zijn dr heel goed en mooi samen uit gekomen.
Reactie PrinterPro.nl:
Beste Franklyn, wat leuk dat je zo enthousiast over ons bedrijf en speciaal over je bestelling bent! IN plaats van een lijst kan je foto's en posters bij ons ook altijd op een paneel (van bijvoorbeeld aluminium) laten plakken. Niet heel goedkoop, maar wel een prachtig resultaat. (zie https://www.printerpro.nl/producten/posters-op-panelen/)
Vriendelijke groet, Marjolein namens het team van PRINTERPRO.nl