Fréderieke

Als eerste een groot compliment naar de docent, ze heeft een fijne manier van uitleggen en haakt in op de vraag van de groep. De lesinhoud komt niet altijd overeen met de voorbereiding die gevraagd wordt, dit is jammer want hierdoor begreep ik soms net niet genoeg waar het over gaat. in de lessen wordt ontzettend veel informatie behandeld, ik vond de interactieve opdrachten erg fijn. het doel van de cursus mag duidelijker omschreven worden, ik had verwacht uiteindelijk ten minste op persoonlijk gebied echt al aan de slag te kunnen gaan maar door de hoeveelheid stof voel ik me daar nu nog niet bekwaam toe. Twee extra lesdagen en wat langer de tijd tussen de lessen om de stof eigen te maken zou hierin erg helpend zijn. De catering op de locatie was wat eenzijdig, iedere lesdag precies hetzelfde buffet. Afwisseling hierin zou fijn geweest zijn. Het buffet zelf was verder wel lekker.

Reactie Pro Education:

Beste Fréderieke,
Bedankt voor je uitgebreide feedback en je beoordeling van 8/10. Het is fijn om te horen dat je de docent waardeert en dat je de interactieve opdrachten als prettig hebt ervaren.
We begrijpen dat het belangrijk is dat de lesinhoud goed aansluit op de voorbereiding en dat het doel van de cursus duidelijk omschreven moet zijn. We zullen je opmerkingen gebruiken om onze cursus verder te verbeteren, inclusief het overwegen van extra lesdagen en meer tijd tussen de lessen om de stof beter eigen te maken.
Wat betreft de catering, we waarderen je suggestie voor meer variatie en zullen dit meenemen in onze evaluatie.
Nogmaals bedankt voor je waardevolle input. We hopen dat je ondanks deze punten toch een positieve leerervaring hebt gehad en wensen je veel succes met je verdere studie.
Pro Education

Score voor Pro Education: 4/5