Tent globaal OK.
Probleem was dat er 3 foutieve zijstukken in doos zaten (te klein van formaat), zodat we 2 dagen voor ons feest nog naar Leuven moesten rijden om de juiste stukken op te halen (men kon het ons niet meer opsturen). Dit was wel erg vervelend.
Men meldde ons ook dat we minstens 1 dag op voorhand tent hadden moeten opzetten om problemen te vermijden (onze tent stond er echter reeds 2 dagen voor het feest) en dat het niet hun fout was dat er foutieve stukken in de doos zaten.
Snelle en correct levering.
Betere en vriendelijke telefonische ondersteuning bij problemen.
Dringend opsturen van foutieve zijstukken via koerierbedrijf had ons tijd bespaard.
Misschien door bedrijf zelf dozen nakijken of er geen foutieve stukken inzitten.
Reactie ProfessioneleTentKopen.be:
Beste,
Uw bestelling werd bij ons verwerkt op maandag 21/09/2015.
Op donderdag 24/09/2015 werd het materiaal bij u geleverd. Daar dit volledig nieuwe producten zijn, kan een productiefout nooit uitgesloten worden. Wij raden onze klanten dan ook aan om het product dadelijk (of binnen de week) te controleren daar een (productie)fout steeds kan gebeuren.
U contacteerde ons op donderdagavond (late namiddag) 08/10/2015 (2weken later) aangezien u bezig was om de bestelde tent te plaatsen. Toen ontdekte u dat er 3 foutieve zijwanden in de doos zaten waarop wij gereageerd hebben dat we ze ten vroegste vrijdag 09/10/2015 konden versturen. Daar uw feest doorging op zaterdag 10/10/2015 was dit voor u geen oplossing aangezien dit materiaal dan op vrijdag bij ons kon afgehaald worden ten vroegste maandag bij u kon geleverd worden. Vervolgens heeft u geopteerd om de zijwanden te laten afhalen bij ons op vrijdag 09/10/2015. Dit is ook zo gebeurd.
Om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden, is het belangrijk het bestelde materiaal enkele werkdagen voor uw event te monteren / na te kijken; dan was dit niet gebeurd en hadden we u tijdig andere zijwanden kunnen bezorgen.