Prima keuze, maar erg jammer dat er niet ruim van te voren goede informatie word gegeven over het behandelen van de stof(Inspuiten moet zelf gebeuren, echt belachelijk of je iets koopt bij de kwantum) en dan als je een keus gemaakt hebt, komt de volgende belachelijke vraag of je twee banken wilt op halen of ze wilt laten bezorgen, en dat kost je dan opnieuw natuurlijk geld.
Maak die banken dan gewoon €35,- duurder en bezorg die dingen gewoon, komt echt knullig over en is niet professioneel.
Absoluut niet.
Informeer de klant vooraf over vreemde afspraken, als ik vooraf bovenstaande zaken, had geweten had ik niets gekocht.
Zorg dat die klant gewoon zo veel informatie krijgt dat deze een bewuste keuze kan maken, maar bied dan ook echt het hele pakket aan, daarna kan een klant zelf afstrepen wat hij wel en niet wil.
Reactie Profijt Meubel Almere:
Geachte klant,
Bedankt voor uw reactie.
Profijt meubel is een afhaal formule, wij proberen dit duidelijk aan te geven in onze folders , website en in de winkels.
Uiteraard vermelden wij dit ook nog bij de aankoop van de meubels , blijkbaar is dit niet geheel duidelijk overgekomen.
Wij gaan kijken of we dit kunnen verbeteren, echter zijn prijs verhogingen voor ons geen optie.
De lage prijzen zijn gebaseerd op afhalen met een mogelijkheid tot bezorgen tegen een vergoeding.
Met vriendelijke groeten,
Profijt meubel almere