Geen fijne ervaring! Ik snap dat bepaalde dingen niet in je handen liggen en dat je moet doen, omdat je afhankelijk bent van derden. Maar zeg dan niet wanneer je producten zeker worden geleverd!
Communiceer open en eerlijk naar klanten toe en niet zeggen dat je korting geeft wat absoluut niet het geval is!!
Reactie Profijt Meubel Almere:
Goedemorgen familie Flu,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat uw ervaring niet positief is. We willen benadrukken dat we deze week zowel per e-mail als telefonisch contact met u hebben gehad, waarin we de situatie hebben uitgelegd. Op maandag 9 december hebben we aangegeven dat de verwachte leverweek week 51 zal zijn (volgende week).
Ondanks de vertraging hebben we geprobeerd u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.
We begrijpen dat dit alsnog vervelend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
We blijven ons best doen om ervoor te zorgen dat de stoelen zo snel mogelijk bij u worden geleverd. Zoals eerder aangegeven, kunnen wij helaas geen korting geven.
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op per mail info@profijtmeubelalmere.nl of telefonisch 036-5322124.
Profijt Meubel Almere