Alles is net even teveel onder de middelmaat
Eerder geleverd dan verwacht
1. Slechte service: stoel met beschadiging aan de poot was een paar dagen te laat doorgegeven en al geen garantie of herstel meer: erg teleurgesteld over deze "service".
2. Geen duidelijke of onjuiste voorlichting gekregen over de uiteindelijke uitvoering / afwerking van de leren stoelen, valt toch een beetje tegen
3. Het zelf moeten afvoeren van verpakkingsmateriaal is ook niet als pluspunt ervaren.
Reactie Profijt Meubel Assen:
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling van Profijt Meubel Assen. Door uw mening kunnen wij u en anderen op het gebied van assortiment en service nog beter van dienst zijn.
Als eerste onze excuses dat wij u niet voldoende hebben geïnformeerd over uw aankoop. Graag willen wij u alle informatie geven die u wenst over het gebruik van uw aankoop. Belt u ons gerust of komt u een keer langs, wij helpen u graag.
Wij begrijpen verder uit uw review dat u niet (geheel) tevreden bent en een beschadiging aan uw stoel heeft geconstateerd. U kunt via onze website t.w. www.profijtmeubel.nl/orderstatus-shd met uw ordernummer en pincode eenvoudig een servicemelding maken en foto's uploaden. Wij zullen na ontvangst hiervan de melding beoordelen en bekijken wat we voor u kunnen doen. Het verpakkingsmateriaal kunt u gratis inleveren bij de winkel.
Mogen wij uw melding z.s.m. ontvangen?
Wij hopen u met deze toelichting voldoende duidelijkheid te hebben gegeven en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe meubelen.
Met vriendelijke groeten,
PROFIJT MEUBEL ASSEN