Toch nog twee producten gekocht bij jullie. Dit ligt niet aan de service die is ronduit belabberd. Als je de winkel in komt lopen wordt er sporadisch gegroet, laat staan dat ze je binnen zien komen. Ik heb een bankstel gekocht bij jullie, deze beste man snapte zelf niet hoe het werkte en dit heeft dan ook 1,5 uur geduurd voordat alles een keer op papier stond. Verder maak je afspraken die niet na gekomen worden.
Goeie en mooie producten.
Beter en vooral vriendelijker personeel. Personeel dat mensen wil helpen en ook echt wil verkopen.
Reactie Profijt Meubel Assen:
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling van Profijt Meubel Assen. Door uw mening kunnen wij u en anderen op het gebied van assortiment en service nog beter van dienst zijn.
Onze excuses voor de wijze waarop uw aankoop is afgehandeld. Wij hebben uw opmerkingen besproken binnen het verkoopteam en met elkaar werken wij aan verbeteringen in een snellere afhandeling.
Wij hopen u met deze toelichting voldoende duidelijkheid te hebben gegeven en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe meubelen.
Met vriendelijke groeten,
PROFIJT MEUBEL ASSEN