Beste heer/mevrouw,
Naar aanleiding van order 675299 vul ik met zeer hoge ontevredenheid uw evaluatie in.
Uw personeel aan de service-desk/planning is op zijn zachtst gezegd 'on-klantvriendelijk' te noemen. Wanneer men als klant een vraag stelt word er adequaat en resoluut negativiteit overgebracht op de vraag van de klant. Hier komt nog eens bij dat de klant niet eens antwoord heeft gekregen op zijn vraag. Men heeft het wel eens over 'makkelijk afschepen'. Hier voldoet uw klantenservice/servicedesk/planning volledig aan.
Wanneer een klant een vraag stelt over zijn of haar levering waar hij/zij gedurende 7/10 weken halsreikend naar uit kijkt mag men toch redelijkerwijs verwachten dat er fatsoenlijk en positief word gereageerd op het uberhaupt stellen, door de klant, van vragen. Het antwoord kan altijd tegenvallen maar de manier waarop zou ik uw personeel nog maar eens op aanspreken.
Mocht u nou denken, als redelijke organisatie zijnde, dit hebben wij vaker gehoord. Zou ik hier of iets drastisch aan gaan veranderen in de vorm van klantvriendelijkheid/trainingen. Of bij u zelf ten rade gaan of u het juiste personeel heeft aangenomen. Ik kan mij voorstellen dat de minimum verdieners onder de Nederlanders een bank zien als een enorme uitgave en hier als god in frankrijk voor willen worden behandeld. De grootverdieners onder de Nederlanders zien dit niet meer als een (noodzakelijke) uitgave ook hier komt bij kijken dat klantvriendelijkheid mijns inziens voorop moet staan. Iets als 'de klant is koning'? i.p.v. de klant is een object waar wij geld aan hebben verdient en we zsm willen afschepen en opstrijken?
Met ontzettend ontevreden groet,
Een klant met een aanzienlijke order.
Mooi assortiment voor gereduceerde prijzen
zie feedback, dramatische servicedesk/planning. En dat is nog zeer zacht uitgedrukt.
Wederom met ontzettend ontevreden groet,
Een makkelijk afgescheepte klant.