W. Mijnster

Wij zijn niet te spreken over Profijt Meubel omdat wij een bankstel gekocht hebben wat te hoog voor ons. Daar is niet naar gekeken en wij hebben het te snel gekocht.
Later teruggegaan en er nogmaals op gaan zitten en vonden het te hoog. Dat gemeld maar er kon niets aan gedaan worden.
Niet Capelle en niet in Sliedrecht terwijl er wel kortere pootjes voor zijn. Dat is geen service. Wij hadden daarna nog een hocker besteld op 21 november en die zou in week 49 geleverd worden. Niet dus, zo'n klein meubel daar zitten wij ook al weer een maand op te wachten en zou zekerbgeleverd worden. Wij hebben hier nu geen belangstelling meer voor en willen ons aangehaalde bedrag van € 29,00 terug.

In Sliedrecht vriendelijk personeel maar deden ook niets.

Wat meer service aub.
Wij hadden ook nog een salontafel gekocht voor een aanbiedingsprijs en er stond niet bij dat hij beschadigd was. Wij zagen thuis dat hij beschadigd was er zaten stukjes fineer los, terwijl ons was verteld dat het massief hout was. Wij zijn terug gegaan met de klacht en wij kregen ons geld terug. Een week later kwamen we weer om de hocker te kopen en bij het rondkijken zagen we onze salontafel weer op dezelfde plek staan maar de beschadigingen waren gelijkt en er waren nog stukjes af. De prijs was alleen hoger. Wij hadden € 199,00 betaald en nu was hij € 279,00. Dat vinden wij niet kunnen.

Score voor Profijt Meubel Capelle a/d IJssel: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Bankstel, Hocker. Hocker niet ontvangen op de afge...