Goede ervaring met profijt meubelen Doetinchem vorige jaar ook al wat besteld netjes bezorgd nu weer besteld ook dat geleverd
De verkoop medewerkster neem tijd voor je krijg bak koffie en geven mogelijkheden uit bezorgen en indicatie van bezorgen
Ik werd vrijdag gebeld dat meubels binnen was dat probleem niet maar wel dat verzandvoort auto's de transport doet willen me vandaag bezorgen alleen is hun niet bij vertelt dat magazijn op maandag is gesloten hun reis niks en ik niet wachten
Reactie Profijt Meubel Doetinchem:
Dank u voor het schrijven van de review.
Super om te horen dat u alweer tevreden bent met uw aankoop en over onze manier van klantcontact!
Als er bezorgd mag worden, zit hier een meerprijs aan. Wij zien in de order dat dit inderdaad met u besproken en verwerkt is. Wanneer de betaling en de bestelling binnen is, gaat de vervoerder in overleg met de klant de bestelling afhalen en diezelfde dag ook bezorgen. Nu weet deze firma de openingstijden van ons afhaalmagazijn. Wij nemen dus graag even contact met u op om erachter te komen waarom dit anders is verlopen dan normaal.
Wij wensen u alsnog veel plezier van uw aankoop.
Profijt Meubel Doetinchem