1923 beoordelingen

M.E.D. Hovenier

Voorlopig ben ik nog negatief. Ik wacht al dagen op een monteur. Stoel heb ik net 5 weken in huis en is al een week stuk.

Op dit moment geen.

Ik wacht al 12 dagen op iemand die mijn net gekochte stoel komt maken. Mijn klacht blijkt veel vaker voor de komen maar doe daar dan wat mee.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om te lezen dat uw ervaring tot nu toe negatief is.
Uw serviceaanvraag is bij ons bekend, u heeft bij aanschaf gekozen voor de All in House Service.
Als u kiest voor de All in House Service is de bekleding van uw zitmeubel de aankomende 5 jaar beschermd tegen vuil van buitenaf. Daarnaast heeft u 5 jaar service aan huis zonder afbouw of eigen risico.
De servicemonteur komt, naast deze vlekkenservice, voor aanvullende service of problemen die niet onder de normaal geldende fabrieksgarantie vallen bij u aan huis.
In uw persoonlijke situatie moeten er onderdelen voor u binnenkomen, waardoor het defect niet direct voor u verholpen kan worden.
Onze excuses voor het ongemak! Wij rekenen erop dat uw serviceaanvraag spoedig zal worden opgelost.
Ondanks uw negatieve ervaring wensen we u uiteraard veel plezier van uw aanschaf.
Dank voor uw begrip en geduld!
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem

Score voor Profijt Meubel Doetinchem: 0.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Relaxstoel. Vanaf 17 september in huis