Afgesproken levertijd van 6-8weken werd uiteindelijk 14weken. Na 8 weken zelf contact op moeten nemen om de status van de bestelling te weten te krijgen. Toen zou het binnen een week geleverd worden aan de winkel. Na 2 weken weer in de winkel geweest nog niet binnen. Na klacht aangeven was men zich van geen kwaat bewust. De spullen zouden gereed staan in een leenbus. Bus was volgens hen niet aanwezig. Uiteindelijk na veel aandringen een aanhanger meegekregen. De bus was overigens wel aanwezig bij ons vertrek en terugkeer... onverplaatst. Kortom hier komen we niet terug.
Geef fouten toe en bied excuses aan in dergelijke gevallen. Komt een stuk prfesioneler en klantvriendelijker over.
Reactie Profijt Meubel Emmen:
Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor het invullen van uw review. Helaas lopen levertijden van bepaalde leveranciers uit, hier proberen we continue bovenop te zitten. We vinden het vervelend om te vernemen dat u hier niet goed van op de hoogte bent gebracht. We zullen dit daarom intern bespreken en verbeteren.
Profijt Meubel is een afhaalformule, waarbij u op afspraak gebruik kunt maken van een bus of aanhanger. Zonder afspraak kan het zijn dat de bus aan een andere klant beschikbaar is gesteld. De vermelding op uw bon dat u gebruik wenst te maken van een bestelbus is op dat moment géén bindende afspraak. Deze afspraak wordt tijdens het telefoongesprek met u gemaakt. Helaas is er tijdens dit gesprek niet over de bus gesproken. We betreuren dit misverstand en ik hoop dat ik met mijn verklaring wat meer duidelijkheid heb kunnen geven over de ontstane situatie.
Ondanks uw vervelende ervaring met ons, wil ik u toch veel plezier wensen met uw aanschaf. Mocht u nog vragen hebben over het bovenstaande, dan bent u uiteraard van harte welkom in de winkel.
Profijt Meubel Emmen