Aart de Zeeuw

Goed en slecht

Vriendelijk en kundig advies.

Ja boven de 100€ besteding gratis bezorging. Ik vond de bezorging van ons bankstel van het magazijn in Brielle naar het centrum van Brielle voor 65€ wel een beetje karig als je net ruim 1300€ hebt uitgegeven. Het hele gedoe wat erbij komt om die enorme bank dan zelf maar te halen, heeft de sfeer een beetje gedrukt. Ook jammer dat de magazijnmedewerker er geen seconde over na wilde denken me te helpen de bank uit laden, 4 minuten rijden verderop. Had ik maar bezorging erbij moeten kopen. Goed wel fijn dat we zelf heel voorzichtig konden zijn met de bezorging. Wel jammer dat er wat schade aan de bank was, maar ja, heb het maar zo gelaten. Heb nog meer te doen.

Reactie Profijt Meubel Hellevoetsluis:

Geachte heer de Zeeuw,
We vinden het spijtig te horen dat u de bezorgkosten te hoog vindt, deze is landelijk vastgesteld op basis van 2 bezorgers. Helaas heeft u dit niet kenbaar gemaakt tijdens de aankoop van de bank bij ons, want dit is tijdens de aankoop wel besproken Afstand doet er voor ons niet toe, het zijn de handelingen die betaald moeten worden.
Het is niet de bedoeling dat magazijnmedewerkers met klanten meerijden naar huis om de spullen uit te laden, deze kunnen en mogen niet weg uit het magazijn, dus hun reactie was correct.
Wat betreft levertijd doelt u waarschijnlijk op de levertijd in het algemeen, daar uw bank met 5 weken binnen was, terwijl er 6-7 weken was aangegeven tijdens aankoop. Levertijd op meubels in ons concept is niet te voorkomen, daar we meer als 100 stofkeuze 's hebben en vele verschillende opstellingen naar wens te kiezen zijn.
Inzake de beschadiging is het jammer dat u ons niet de kans geeft dit op te lossen, vaak kan dit zonder veel moeite, maar u moet hem wel kenbaar maken.
Profijtmeubel Hellevoetsluis

Score voor Profijt Meubel Hellevoetsluis: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja