2 barkrukken besteld gehad waar een levertijd op zou zitten van 15 weken. Lijkt me nogal veel aangezien ze dan zelfs nog met de hand gemaakt zouden kunnen worden. Vervolgens na 2 weken ga ik op internet kijken en zie dat ze op voorraad zijn in Eindhoven. Navraag gedaan in Helmond waarom ze dan in Eindhoven wel op voorraad zijn en dit niet aangegeven is door hen. Hier kreeg ik als antwoord op dat het allemaal losse filialen zijn en zij dit niet in konden zien. Wij waren nog aan het wachten op de sleutels van ons huis dus iets langer wachten vonden we dan ook niet erg en het was ook nog mogelijk dat ze eerder geleverd zouden worden. Uiteindelijk na 16 weken toch maar eens gaan bellen of ze al binnen waren. De winkelmedewerker die ik toen sprak kon mij hier niets over vertellen en dat ik terug gebeld zou worden. 2 dagen later werd ik eindelijk terug gebeld met antwoord dat het nog een paar dagen zou duren en dat ze snapte dat ik erop zat te wachten. Zodra ze binnen waren zou ik meteen telefoon krijgen. Een week later nog steeds niets, maar weer zelf contact opgenomen en toen te horen gekregen dat ze binnen waren gekomen en dat ik ze op kon komen halen. Met andere woorden: een veel te lange wachttijd voor 2 barkrukken... winkelpersoneel wat niet op de hoogte is.... geen contact vanuit de winkel maar vanuit mij de klant... Ik heb zelf in een winkel gewerkt en ik zeg echt niet dat de klant op handen dient te worden gedragen maar service was hierin ver te zoeken.
In het verleden met plezier geshopt
Als er in een ander filiaal wat nog niet zo ver uit de richting is het product wel op voorraad Is, als service dit aan te merken bij de klant als de levertijd uiteindelijk 17 weken bedraagt