Fam. de Rue

In de winkel als je wat gaat kopen word je erg netjes geholpen.
Maar zodra er wat aan de hand is moet jezelf erg veel moeite doen om wat voor mekaar te krijgen. Bijvoorbeeld elke dag aan de telefoon hangen. Slechte service zodra er wat aan de hand is.

Als je in de winkel komt word je netjes geholpen.

Zodra je wat gaat kopen in de winkel.
Word alles netjes afgehandel.
Wij kregen bericht dat de bank er was. Geld overgemaakt.
Bank werd geleverd ( 15 maart) Was niet goed het elektrische gedeelte werkte niet.
3 april bedrijf langs geweest om te komen kijken wat er aan de hand was. Moet een onderdeel vervangen worden.
Nu weer een week verder onderdeel zou besteld worden. Maar waarom zolang wachten. Als ik wat bestel via internet is het meestal de volgende dag binnen. Zal hier nooit meer komen. Zodra je dus betaald hebt en er is wat aan de hand kan je lang wachten. Heb al diverse keren hierover gebeld

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Beste meneer / mevrouw de Rue,
Bedankt voor uw feedback.
Wij nemen dit mee ter lering in ons bedrijf.
In uw geval wordt uw klacht netjes opgelost, helaas gaat hier wat tijd over heen.
Wij zijn hierin afhankelijk van de leverancier en het furniture repair centre (FRC) dat bij u is geweest.
U kunt voor verdere afhandeling in het vervolg contact op nemen met FRC.
We hopen dat als de elektrische functie is gemaakt u nog veel plezier heeft van uw bankstel.
Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag.
Profijt Meubel Hoorn

Score voor Profijt Meubel Hoorn: 1/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee