Nadat wij een aanbieding hadden gezien van de 6e stoel gratis, zijn wij een half jaar geleden al wezen kijken in de winkel in Oss. Daar hadden we snel onze keuze al gemaakt,maar zoals wij altijd doen, laten we de keuze eerst bezinken om vervolgens nog een keer terug te gaan en te kijken of we onze keuze nog steeds goed genoeg vonden. Dus dit hebben we gedaan, en onze stoelen dit keer wel besteld. Helaas geen 6e stoel gratis op dat moment, dat was nou eenmaal zo. Erg netjes vonden wij het dat we niks aan hoefden te betalen!
In de periode dat wij moesten wachten op onze stoelen, kwam er weer de actie van een 6e stoel gratis. Hierop heb ik meteen contact opgenomen met de winkel. Zij konden ons na overleg een tegoedbon geven van de 6e stoel. Heel erg netjes, MAAR wat wij niet begrepen is dat als je de stoelen nog niet betaald hebt, je toch het totaalbedrag moet betalen, en dan een tegoedbon krijgt. Waarom niet gewoon die korting verrekenen bij de betaling??
Die bon komt in ons geval wel op, maar wel verplicht, terwijl wij liever uit vrije wil terugkomen.

Korting indien mogelijk verwerken tijdens de betaling achteraf, en niet een tegoedbon uitschrijven wat klanten verplicht om die bon op te maken in die winkel.

Score voor Profijt Meubel Oss: 4/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja