R.Tarmond 0613246427

Na aankoop van een bankstel kom er een fabrieksfout naar boven , eer dit opgelost is zijn we bijna een jaar verder.
dit is onnodig en een meubel bedrijf onwaardig er zijn tevens door "POORTVLIET " beloftes gedaan die nooit na gekomen zijn .
dit vat ik zeer slecht op , ik zou ook door de heer Bouman terug gebeld worden (nooit iets gehoord)pas toen wij mailden naar de "verzekeraar" die over de bij gekochte schade/vervuiling verzekering ging , ja toen moesten we maar een nieuwe bank uitzoeken .
de winkelverkoper schaamde zich rot over de gang van zaken en was ook niet echt gelukkig .
maar de heer Bouman hoor ik of spreek ik nog steeds niet , gedane beloftes ? ....... nee niets word er waar gemaakt .
durf mij nu maar eens te bellen Meneer Bouman , u verkoopt graag meubels ? u heeft een droom van een winkel met zeker 1 wereld verkoper ( die ons toen geholpen heeft met de nieuwe bestelling. )maar er moet toch wel iets duidelijk gemaakt worden aan u ( zonder lelijke worden begrijp dat wel.

zie text hier boven en bel 0613246427
en zo lang dit nog sleept kan ik dit bedrijf niet aanbevelen .

Reactie Profijt Meubel Poortvliet:

Beste heer Tarmond,
Onze welgemeende excuses dat het bij u zo is gelopen. Heel erg vervelend.
Inmiddels is alles naar tevredenheid opgelost. Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe meubelen.
Klantenservice, Jan
Woonboulevard Poortvliet

Score voor Profijt Meubel Poortvliet: 2/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee