Het is mij zwaar tegengevallen.bij de aan koop werd er gezegt de bank is op voorraad toen ik na weken belden werd er gezecht de bank komt morgen binnen ,toen ben ik gaan betalen .
om de volgende dag een bericht te krijgen dank voor u betaling in goede order ontvanger en u bank komt in week 39-40 dus gelijk weer 2 weken later .totaal geen comunicatie moest zelf bellen voor info.dus ik vind dit een domper 'kleine moeite om de klant te informeren maar daar ontbreekt het bij u aan.
leuke verkoopster was duidelijk in wat wij vroegen erg tevreden weggegaan na de aan koop maar daar is het ook bij ge bleven .
duidelijk.
Reactie Profijt Meubel Zutphen:
Bedankt voor het schrijven van uw review! Vervelend dat de levering wat langer heeft geduurd als gepland. Bij wijzigingen zorgen wij er altijd voor dat onze klanten netjes op de hoogte gehouden worden, hierin is helaas iets misgegaan. Onze excuses hiervoor! Wij hanteren een meeneem principe waardoor u de artikelen kunt ophalen wanneer u het beste uitkomt. In uw specifieke geval heeft u ervoor gekozen om een externe bezorgdienst uw aankoop te laten ophalen en bezorgen, dit neemt in alle gevallen extra tijd met zich mee.
Wij hopen dat u alsnog veel plezier van uw aankoop mag beleven!
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Meubel Zutphen