Hamdard zmarai

Zutphen ok .maar het service verder zeer slecht.!!!!!6 stoelen gekocht.een van deze is schijf.vanuit de fabriek.gbeld ,gemiald. fotos opgstuurd. 8 weken geleden al....wij houden zo spoedig mogelijk contact met u op en wij komen met passende oplossing...tot heden geen bericht geen oplossing......nooit voor deze bedrijf meer gaan kiezen>>>>!!!!!!!!!!
uit Apeldoorn

absoluut niet....

eerste keer en laatste keer dat ik bij profijt iets ga kopen....zie mijn ervaring hierboven.....

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend dat één van uw stoelen niet goed bleek te zijn. Uiteraard kunt u dit altijd bij ons melden, zodat we naar een passende oplossing kunnen kijken.
In uw geval heeft u de scheve stoel voor een vervangende stoel kunnen omruilen en we hopen dat het voor u naar wens is opgelost. Onze excuses dat het langer heeft geduurd dan verwacht. Wij streven er juist naar om dit altijd op korte termijn met u kort te sluiten en u hiervan goed op de hoogte te brengen.
Wij hopen u ondanks deze situatie weer te mogen verwelkomen in onze winkel en wensen u veel plezier van uw aankoop!
Vriendelijke groet,
Profijt Zutphen

Score voor Profijt Meubel Zutphen: 1.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee
eet kamer stoelen 6x