Myrna

Fijne winkel om een grote aankoop te doen.

Levertijd veel korter dan verwacht, dat is erg mooi meegenomen!

Dat er per definitie afgehaald moet worden vind ik een groot minpunt. Je moet als klant je best doen om je spullen bezorgd te krijgen, en dat is zonde, eigenlijk hoort dat namelijk gewoon bij de service.

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review en positieve aanbeveling! Het kan inderdaad voorkomen dat een bestelling eerder bij ons binnen komt dan verwacht, leuk dat u daardoor eerder van uw salontafel kunt genieten. Wij hanteren een meeneemprincipe waardoor onze bezoekers zelf kunnen bepalen of ze de artikelen zelf ophalen of dit willen uitbesteden. Bezorgen is een mogelijkheid, dit besteden wij uit! Bezorgen neemt ten alle tijden extra kosten met zich mee die wij u willen besparen. Uiteraard kunt u daar zelf een keuze in maken en denken wij graag met u mee om de artikelen zorgvuldig te vervoeren. Voor het vervoeren stellen wij als service onze gratis aanhangwagens ter beschikking of tegen een kleine vergoeding een bus. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Zutphen

Score voor Profijt Meubel Zutphen: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja
Salontafel