Wij hebben een mooie zithoek en een losse draaifauteuil bij Pronto gekocht. In de winkel prima geholpen en geadviseerd door een medewerkster. Betreft het afleveren van de bank is dat uitbesteed aan een ander bedrijf. Als advies zou ik u willen geven dat de klant alles bij u in de winkel kan regelen en verder niet meer zelf moet bellen voor een afspraak. Dit voorkomt misverstanden. De medewerkster had ons verteld dat wij de levering de volgende week zouden krijgen. Dit was niet het geval want het duurde in totaal drie weken. Thuis hadden onze oude zithoek al laten ophalen.
Deskundig advies en klantvriendelijk ***** ( 5 ster ). Goede prijs / kwaliteit verhouding. Mooie winkel waar wij zullen terug komen.
Ik zou adviseren om alles in de winkel te regelen. Van de aankoop tot het afleveren. Zo komen er geen misverstanden betreft uitspraken van beide bedrijven.
Reactie Pronto Wonen Alkmaar:
Beste heer/mevrouw
Dank voor uw reactie en feedback.
Inderdaad kan de communicatie en verwerking voor externe bezorging blijkbaar beter in geval van voorraad artikelen en waar dus ook snelle levering mogelijk is.
We zullen dit intern doornemen en trachten een betere procedure hierin te brengen.
Pronto Wonen Alkmaar