Vriendelijk personeel, ruim assortiment, scherpe prijzen, bestelde bank is helaas niet helemaal goed gemaakt (zie verbeterpunten), prijs van de bank bij online bestelling klopt niet (zie verbeterpunten).
Vriendelijk personeel, ruim assortiment, scherpe prijzen
- Ik wilde mijn bank online bestellen en thuis laten bezorgen op de 1e verdieping. Alleen de prijs van de bezorging naar de eerste verdieping was niet opgeteld bij de prijs van de bank + thuisbezorging. Dus vervolgens ben ik naar de winkel gegaan en heb daar mijn bank besteld en het probleem met het online betalen vermeld. Ook hier heb ik verteld dat ik de bank naar de 1e verdieping wilde laten bezorgen. Dit zou ook doorgegeven worden aan het vervoerbedrijf, maar dit is helaas niet gebeurd.
- Het aantal schroefgaten van de bank per poot kwam niet overeen met de hoeveelheid schroefgaten die in de poot zaten. Verder waren de meegeleverde schroeven veel te klein, en konden dus niet gebruikt worden voor de schroefgaten in de bank. Verder was de middelste poot van de bank was te kort en raakt de grond dus niet.