Harmsen

In de winkel werd ik goed en deskundig te woord gestaan. Er werd me duidelijk verteld wat de levertijd was en hoe het zou verlopen met de bezorging van de bank. De levertijd en de snelle bezorging waren de redenen dat ik voor Pronto Alkmaar had gekozen voor de aanschaf van mijn nieuwe bank.

Eind november zou de bank worden bezorgd. Dit werd echter steeds maar uitgesteld en uiteindelijk had ik de bank pas half januari in mijn bezit. Dit was niet per se de schuld van Pronto, deze hebben de bank half december binnengekregen en overgedragen aan het transportbedrijf. Het verhuisbedrijf belde echter pas na een week om een afspraak te maken. Tijdens het maken van de afspraak heb ik vermeld dat het smalle trappen waren en dat de bank waarschijnlijk niet over de trap zou passen. De persoon aan de telefoon zei dat het ervaren verhuizers waren en dat het wel zou lukken. In de bijlage van de bezorgbevestiging stond ook dat ik gebruik zou kunnen maken van de verhuislift van het bedrijf.
Toen de bezorgers voor de deur stonden bleek dat het, inderdaad, niet over de trap paste en dat ze geen verhuislift mee hadden genomen.
Ik heb toen 150 euro betaald om de bezorgers een kop koffie te geven en ze vervolgens weer te zien vertrekken met mijn bank. Ik kreeg, toen ik het bedrijf belde om verhaal te halen, weinig begrip van de manager. Ik had volgens hem er specifiek bij moeten zeggen dat ik gebruik wilde maken van de verhuislift. Dit stond echter niet in de bijlage en het is me aan de telefoon niet verteld.
Uiteindelijk heb ik mijn bank in plaats van eind november, half januari pas binnen gekregen en heb ik een aanzienlijk hoger bedrag aan bezorgkosten betaald (zo'n 300 euro extra) dan in eerste instantie was afgesproken. Ik vind dit niet netjes.

Ik werd goed geïnformeerd over de bank en over het inzitten en dergelijke. De medewerker die mij te woord stond was deskundig en erg vriendelijk en nam alle tijd om alles uit te leggen.

Ik had het fijn gevonden om op de hoogte te worden gehouden van de bezorging van mijn bank. Eind november zou deze bij Pronto binnenkomen, en ik heb er zelf een aantal keer achteraan moeten bellen om duidelijkheid te krijgen over de bezorging.

Daarnaast ben ik erg ontevreden over het verhuisbedrijf, zie bovenstaande.

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

Beste Heer/mevrouw
vervelend te horen dat het de bezorging niet vlekkeloos is verlopen.
De manager die u gesprokeen heeft betreft het vervoersbedrijf, we hebben hun gevraag voor aanvullende informatie betreffende uw levering en komen daar later nog op terug.
Uitgaande u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd verblijf ik met vriendelijke groet,
René Bot
Pronto Wonen Alkmaar

Score voor Pronto Wonen Alkmaar: 2.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee